2016 -2017 Bell Schedule
 
8:15 a.m. - 3:50 p.m. 
 

1A / 6B

8:15 - 9:45 

90 minutes

2A / 7B  

9:50 - 11:20

90 minutes

3A / 8B  

11:25 - 1:25  

120 minutes

A lunch

11:20 - 11:50 

30 minutes

B lunch 

12:05 - 12:35 

30 minutes

C lunch

12:55 - 1:25 

30 minutes

4A / 9B  

1:30 - 2:15 

45 minutes

5A / 10B  

2:20 - 3:50  

90 minutes

 
 
Activity Bell Schedule
 

1A / 6B

8:15 - 9:45 

90 minutes

2A / 7B  

9:50 - 11:20

90 minutes

3A / 8B  

11:25 - 1:25  

120 minutes

A lunch

11:20 - 11:50 

30 minutes

B lunch 

12:05 - 12:35

30 minutes

C lunch

12:55 - 1:25 

30 minutes

4A / 9B  

1:30 - 2:05 

35 minutes

5A / 10B  

2:10 - 3:20  

70 minutes

Activity (Pep Rally)    3:20 - 3:50    30 minutes
A SHINING STAR IN TEXAS EDUCATION
CLOSE